Kerabond T-R

Adeziv pe baza de ciment, universal*, fara alunecare verticala pentru montajul placilor ceramice la exterior si montajul placilor din gresie portelanata la interior.

 

 

Domeniu de utilizare:

Adeziv pentru placi ceramice absorbante tip faianta, gresie glazurata, placi din argila tratata termic (Cotto)  si a mozaicurilor din orice fel de placi ceramice, pe pardoseli pereti sau plafoane.

 

Kerabond T-R se utilizeaza ca adeziv pentru gresie portelanata de pana la 40×40 cm (1600 cmp), montata pe suport absorbant, dar numai la interior.

 

La montajul placilor portelanate, pe pardoseli cu sistem de incalzire incorporat, pe fatade, terase pe suprafete hidroizolante cu Mapelastic sau Mapegum WPS, adezivul Kerabond T-R se prepara cu apa si 4 litri de latex Isolastic (vezi fisa tehnica Isolastic).

NB.: Kerabond T-R este un adeziv universal deoarece in amestec cu latexul Isolastic formeaza un adeziv imbunatatit ce corespunde cerintelor clasei C2ES2 (adeziv pe baza de ciment imbunatatit, cu timp deschis extins, foarte deformabil) dupa EN 12004.

 

Date tehnice:

Tip: pulbere.

Culoare: gri/alb

Categorii: ,